• Samsung reparatie Wormerveer

 • Samsung reparatie Wormerveer en omstreken

  Heeft u problemen met uw telefoon? Bij VistaRepair verzorgen wij graag uw Samsung reparatie in Wormerveer en omstreken. U kunt onder andere terecht voor een Samsung scherm reparatie, maar ook voor het vervangen van uw accu of het herstellen van waterschade aan uw toestel bent u bij ons aan het juiste adres!

  Samsung reparatie Wormerveer binnen een half uur

  In een wereld waar mobiele telefoons onmisbaar zijn kan een dag zonder telefoon al veel ongemak veroorzaken. Daarom hechten wij waarde aan een snelle service; doordat wij de meeste onderdelen op voorraad hebben kunnen de meeste reparaties binnen een half uur worden uitgevoerd in ons service center in Wormerveer.

  VistaRepair werkt met het ´No Cure No Pay´-principe; mocht uw reparatie niet lukken, dan willen wij u ook niet met onderzoekskosten lastig vallen. Uw reparatie wordt uitgevoerd door ervaren reparateurs die gebruik maken van originele onderdelen. U kunt ervoor kiezen om direct een afspraak te maken, of het toestel naar ons op te sturen. Voor vragen kunt u ons ook altijd bellen. Of u kunt natuurlijk gewoon naar binnenstappen bij ons service center in Wormerveer.

  Over Samsung

  Over Samsung: Samsung Electronics is op gebied van electronica één van de grootste concerns ter wereld. Het maakt deel uit van de Zuid-Koreaanse Samsung Group. Het is actief in meer dan 58 landen, en is wereldwijd marktleider op gebied van android smartphones. Met de Galaxy lijn heeft Samsung een solide slag geslagen in de strijd om de bestverkopende smartphone. De verkoopcijfers van de Samsung Galaxy S7 overtroffen voor het eerst in jaren die van de iPhone 6S, het populaire toestel van Apple, waarmee Samsung weer aan kop kwam in de tweestrijd.

  Samsung Galaxy S8 reparatie Wormerveer

  Ondertussen zijn alweer de Samsung Galaxy S8, en zojuist ook de Galaxy S9 uitgekomen. De Galaxy S8 werd bekroond om zijn superheldere scherm, die bijna de gehele voorkant bedekt. De Galaxy S9 zet deze trend voort, Samsung heeft wederom een prachtig scherm geleverd. Naast de vlaggenschepen in de Galaxy S serie slaat Samsung ook een flinke slag in het middensegment met de Galaxy A serie, die vrijwel elk jaar wordt vernieuwd. Zo is er de afgelopen jaren elk jaar een nieuwe uitvoering van de Galaxy A3 geweest voor, voor de liefhebbers van toestellen van een kleiner formaat. Als middenmaat is er de Galaxy A5, welke jaarlijks zeer goed is ontvangen. Daarnaast is er tegenwoordig de Galaxy A8, welke gezien kan worden als de goedkopere variant van de Galaxy S8. Samsung weet in ieder geval een groot marktaandeel te behouden wat betreft smartphones (en tablets).

  Altijd voorradig

  Ook voorgaande toestellen als de Samsung Galaxy S6, de Galaxy S5 en de Galaxy S4 waren sterk verkopende toestellen. Originele Samsung onderdelen zijn normaliter dan ook ruim voorradig bij ons, om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Zo kan uw Samsung reparatie snel afgehandeld worden en is uw toestel zo snel mogelijk weer als vanouds. Ons service center in Wormerveer is gemakkelijk te bereiken met de auto vanaf onder andere Amsterdam, Zaandam, Uitgeest, Purmerend, Heemskerk en andere nabijgelegen plaatsen. Klikt u hierbovenin op uw type Samsung om de tarieven voor de reparaties te zien en gemakkelijk een afspraak in te plannen.

Bel nu
Route