• iPhone reparatie Wormerveer

 • iPhone reparatie Haarlem bij Wormerveer

  Ongeluk zit in een klein hoekje. Een kleine val of stoot kan al een gebarsten scherm of kapot LCD veroorzaken bij uw Apple iPhone. Is dit uw overkomen? Wees niet getreurd! U kunt terecht bij VistaRepair, hét servicepunt voor al uw Apple iPhone reparaties in Wormerveer. Snel en vakkundig repareren we uw Apple iPhone binnen één uur. Uw toestel zal hierna functioneren alsof het nooit kapot is geweest!

   

  Persoonlijke aandacht & kwaliteit

  Hoe wij ons onderscheiden? Dat is heel simpel. Persoonlijke aandacht en kwaliteit zijn speerpunten waarop wij onze service bouwen. Wat u hier concreet van kunt verwachten? Wij bieden u het volgende op uw Apple iPhone reparatie Wormerveer:
  - vrijblijvend advies op maat
  - vakkundige monteurs
  - originele onderdelen
  - 3 maanden garantie

  - een makkelijke online agenda
  reparatie per post
  - een officiële BTW-factuur
  een offerte voor de verzekering
  - gratis parkeren
  - een heerlijk kopje koffie of thee

   

  iPhone reparatie in Wormerveer

  Bij VistaRepair verzorgen wij graag uw Apple iPhone reparatie Wormerveer. Kiest u bovenstaand uw toestel uit, om vervolgens de gewenste reparatie te selecteren. U kunt onder andere terecht voor een Apple iPhone scherm reparatie, maar ook voor het vervangen van uw accu of het herstellen van waterschade aan uw toestel bent u bij ons aan het juiste adres!

  In een wereld waar mobiele telefoons onmisbaar zijn kan een dag zonder telefoon al veel ongemak veroorzaken. Daarom hechten wij waarde aan een snelle service; doordat wij de meeste onderdelen op voorraad hebben kunnen de meeste reparaties binnen een half uur worden uitgevoerd. Voor de duidelijkheid treft u onderstaand ook tijdsschattingen van de betreffende reparaties aan.

  VistaRepair werkt met het ´No Cure No Pay´-principe; mocht uw reparatie niet lukken, dan willen wij u ook niet met onderzoekskosten lastig vallen. Uw reparatie wordt ter plekke uitgevoerd in Wormerveer, door ervaren reparateurs die gebruik maken van originele onderdelen. Wij staan garant voor de kwaliteit van onze producten, u krijgt dan ook drie maanden garantie op de uitgevoerde reparatie. U kunt ervoor kiezen om direct een afspraak te maken, of het toestel naar ons op te sturen. Voor vragen kunt u ons ook altijd bellen.

 • Over de Apple iPhone

  Wilt u meer info over de Apple iPhone reparatie Wormerveer? De iPhone is één van de meest verkochte smartphones ter wereld in het afgelopen decennium. Sinds de lancering van de eerste iPhone in 2007, ook wel de iPhone 2G genoemd, heeft Apple met de reeks iPhone versies een significant aandeel in de wereldmarkt weten te veroveren. Vanaf de iPhone 3GS tot en met de iPhone 6 Plus heeft de iPhone zich keer op keer weten te profileren als bestverkopende telefoon in de betreffende periodes. Tot op de dag van vandaag komt dan ook zelfs een iPhone 5 reparatie Wormerveer nog regelmatig voor, ondanks dat het toestel uit 2012 komt en dus alweer 6 jaar oud is. Hetzelfde geldt voor de iPhone 5S reparatie Wormerveer. Ook vandaag de dag is de iPhone nog één van de meest verkochte en meest verkopende toestellen, ondanks dat Samsung met de Galaxy S7 voor het eerst weer op kop kwam wat betreft verkoopcijfers, en dat met de Galaxy S8 weet door te zetten. Vanzelfsprekend bieden wij dan ook tegen een voordelige prijs een Galaxy S8, en andere modellen Samsung reparatie Wormerveer aan.

  iPhone 7 reparatie Wormerveer

  De Apple iPhone 7 reparatie Wormerveer is op dit moment één van onze populairste producten, naast de iPhone 7 Plus reparatie Wormerveer. De iPhone 7 heeft een prachtig 4,7-inch Retina HD display van de volgende generatie met LED backlight en IPS-technologie. Het scherm heeft met 1334 x 750 pixels dezelfde resolutie als zijn voorganger, de iPhone 6S. Aangezien het scherm ook even groot is als voorheen, blijft de pixeldichtheid op 326 ppi (pixels per inch). Ook 3D Touch is weer terug te vinden op de iPhone 7. De enige verschillen van het scherm, in vergelijking met het scherm van de iPhone 6 en 6S, is dat die van de iPhone 7 een relatief brede kleurweergave heeft en de maximaal mogelijke helderheid met ongeveer 25% is toegenomen. Kleuren zien er hierdoor levendiger uit, en het scherm is beter zichtbaar wanneer hij in de zon staat. Ondanks dat wordt ook de iPhone 6S reparatie Wormerveer nog vaak afgenomen, net als de iPhone 6 reparatie Wormerveer. De kleinere variant van die generatie toestellen, de iPhone SE, is vooral populair onder mensen die de voorkeur geven aan een iets kleinere telefoon. Vanzelfsprekend verzorgen wij dan ook de iPhone SE reparatie Wormerveer.

  Alle reparaties voor elke iPhone

  Ook de modellen die na de iPhone 7 volgen hebben telkens een relatief mooi scherm, in vergelijking met sommige concurrenten. Helaas heeft zo een mooi scherm ook zo zijn nadelen. Om het toestel zo dun mogelijk te maken, maar wel goed beeld te laten geven en het multi-touch touchscreen optimaal te laten functioneren, moeten compromissen gemaakt worden. Zo is het scherm, zoals bij vele andere smartphones, vatbaar voor schade bij het vallen of stoten van de iPhone. Flinke kans dus dat het scherm binnen een paar valpartijen kapot is, en u een iPhone 8 reparatie Wormerveer nodig heeft. Ook voor de grotere variant, de iPhone 8 Plus reparatie Wormerveer kunt u bij ons terecht. En heeft u per ongeluk uw iPhone X laten vallen? Geen probleem, ook de iPhone X reparatie Wormerveer verzorgen wij. Bij VistaRepair kunt u met of zonder afspraak terecht voor elk variant iPhone scherm reparatie Wormerveer. U loopt binnen no-time weer de deur uit met een gerepareerd toestel. Graag gedaan!

Bel nu
Route