• Sony Xperia XZ Premium reparatie

  • Uw Sony XZ Premium repareren

    Is het glas van uw Sony Xperia XZ Premium gebarsten of vertoont het scherm andere defecten? Dit probleem zal waarschijnlijk verholpen zijn nadat wij uw Sony Xperia XZ Premium scherm vervangen. Problemen met de functionaliteit van het touchscreen zullen vaak tevens verholpen worden met deze reparatie. Uiteraard testen wij voor u of uw probleem hiermee opgelost zal zijn. Wij werken met een ‘No Cure, No Pay’ principe. Dit houdt in dat u alleen hoeft te betalen als de reparatie is gelukt. U betaalt bij ons dus geen onderzoekskosten (met uitzondering van gevallen met waterschade). Maak gelijk een afspraak of kies ervoor om het toestel naar ons op te sturen via de onderstaande blauwe buttons.

    Uw Sony Xperia XZ Premium scherm reparatie zal uitgevoerd worden door het scherm te vervangen door een nieuw exemplaar. Dit is één samengesteld onderdeel waarbij het touchscreen, LCD display en een gedeelte van het frame horen. De schermen worden op deze manier gefabriceerd en geleverd om de functionaliteit optimaal te houden. Het vervangen van enkel het touchscreen (het glas) is dan ook niet mogelijk, gezien dit grote invloed kan hebben op de functionaliteit van het scherm.

    Wij staan garant voor de geleverde kwaliteit, en bieden u dan ook 3 maanden garantie op uw Sony Xperia XZ Premium scherm reparatie. Zo bent u ervan verzekerd dat uw toestel op de juiste wijze is gerepareerd. Ook geven wij u een officiële BTW-factuur (bij voorkeur op bedrijfsnaam) mee zodra de reparatie is uitgevoerd. Deze kunt u eventueel indienen bij uw verzekering als schadeclaim. Indien uw verzekering bij voorbaat al een offerte wilt voor de kosten van uw Sony Xperia XZ Premium scherm reparatie kunt u de blauwe button hieronder gebruiken om een offerte aanvragen. Bij vragen kunt u ons natuurlijk altijd bellen of mailen.

Bel nu
Route