• Samsung Reparatie

 • Samsung reparatie

  Heeft u problemen met uw telefoon? Bij VistaRepair verzorgen wij graag uw Samsung reparatie. Onderstaand treft u een aantal opties aan. U kunt onder andere terecht voor een Samsung scherm reparatie, maar ook voor het vervangen van uw accu of het herstellen van waterschade aan uw toestel bent u bij ons aan het juiste adres!

  In een wereld waar mobiele telefoons onmisbaar zijn kan een dag zonder telefoon al veel ongemak veroorzaken. Daarom hechten wij waarde aan een snelle service; doordat wij de meeste onderdelen op voorraad hebben kunnen de meeste reparaties binnen een half uur worden uitgevoerd. Voor de duidelijkheid treft u onderstaand ook tijdsschattingen van de betreffende reparaties aan.

  VistaRepair werkt met het ´No Cure No Pay´-principe; mocht uw reparatie niet lukken, dan willen wij u ook niet met onderzoekskosten lastig vallen. Uw reparatie wordt uitgevoerd door ervaren reparateurs die gebruik maken van originele onderdelen. U kunt ervoor kiezen om direct een afspraak te maken, of het toestel naar ons op te sturen. Voor vragen kunt u ons ook altijd bellen. Of u kunt natuurlijk gewoon naar binnenstappen bij ons service center in Haarlem.

  Over Samsung: Samsung Electronics is op gebied van electronica één van de grootste concerns ter wereld. Het maakt deel uit van de Zuid-Koreaanse Samsung Group. Het is actief in meer dan 58 landen, en is wereldwijd marktleider op gebied van android smartphones. Met de Galaxy lijn heeft Samsung een solide slag geslagen in de strijd om de bestverkopende smartphone. De verkoopcijfers van de Samsung Galaxy S7 overtreffen ondertussen zelfs die van de iPhone 6S, het populaire toestel van Apple.

  Ook voorgaande toestellen als de Samsung Galaxy S6, de Galaxy S5 en de Galaxy S4 waren sterk verkopende toestellen. Originele Samsung onderdelen zijn normaliter dan ook ruim voorradig bij ons, om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Zo kan uw Samsung reparatie snel afgehandeld worden en is uw toestel zo snel mogelijk weer als vanouds.