• Reparatie per post

 • Indien u geen tijd heeft om bij ons servicepunt in Haarlem langs te komen is dat geen probleem. U heeft namelijk ook de mogelijkheid om uw toestel ter reparatie naar ons op te sturen. Wij verzoeken u vriendelijk om uw reparatie aan te melden door middel van het invullen van onderstaand formulier. Zo kunnen wij de reparatie snel in behandeling nemen en blijft het proces overzichtelijk voor iedereen. Het ingevulde formulier dient opgeslagen en gemaild te worden naar info@vistarepair.nl alvorens u het pakket naar ons verstuurd. Het pakket moet verstuurd worden naar onderstaand adres:
   
  VistaRepair
  A. Hofmanweg 31
  2031 BH Haarlem
   
  Gelieve geen bijbehorende accessoires zoals een simkaart, geheugenkaart of hoesje mee te sturen. Stuurt u alstublieft wel (indien deze uitneembaar is) de accu van het toestel mee.
   
  Doordat u de reparatie vooraf bij ons aanmeldt kunnen wij ervoor zorgen dat het onderdeel voorradig is en u uw smartphone of tablet spoedig gerepareerd retour ontvangt. Wij streven ernaar de reparatie binnen 1 tot 3 werkdagen uit te voeren en zullen deze aangetekend en verzekerd per Pakketpost (kosteloos) aan u retourneren.
   
  De kosten van de reparatie hangen vanzelfsprekend af van de soort reparatie die uitgevoerd moet worden. Onder het kopje “tarieven” kunt u navigeren naar de betreffende reparatie die nodig is voor uw toestel. Indien de kosten voor uw reparatie, zoals bijvoorbeeld in het geval van waterschade, voor vooraf vastgesteld kunnen worden, zullen wij van te voren contact met u opnemen om de kosten te bespreken.
   
  Nadat de reparatie is uitgevoerd en het toestel succesvol is getest, ontvangt u van ons een e-mail met een factuur. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zullen wij de gerepareerde smartphone of tablet direct terugsturen.
   
  VistaRepair is een ICTWaarborg gecertificeerd bedrijf, wat voor u als klant extra duidelijkheid en zekerheid biedt. Hierdoor bespaart reparatie per post u niet alleen tijd en moeite, maar wacht u ook vrij van zorgen tot u uw toestel terug in uw bezit heeft.

  Klik hier voor het RMA formulier

 • Let op: om het formulier te kunnen openen is het programma Adobe Reader of een variant hiervan benodigd. Dit is op de meeste computers al geïnstalleerd, maar mocht u nog niet in het bezit zijn van het programma, u kunt het hier gratis downloaden.

  https://get.adobe.com/nl/reader/

Bel nu
Route