• Microsoft Surface Reparatie Amsterdam

 • Surface reparatie Amsterdam bij VistaRepair

  Ongeluk zit in een klein hoekje. Een kleine val of stoot kan al een gebarsten scherm of kapot LCD veroorzaken bij uw Microsoft Surface. Is dit uw overkomen? Wees niet getreurd! U kunt terecht bij VistaRepair, hét servicepunt voor al uw Microsoft Surface reparaties in Amsterdam. Snel en vakkundig repareren we uw Microsoft Surface binnen één uur. Uw toestel zal hierna functioneren alsof het nooit kapot is geweest!

   

  Persoonlijke aandacht & kwaliteit

  Hoe wij ons onderscheiden? Dat is heel simpel. Persoonlijke aandacht en kwaliteit zijn speerpunten waarop wij onze service bouwen. Wat u hier concreet van kunt verwachten? Wij bieden u het volgende op uw Microsoft Surface reparatie Amsterdam:
  - vrijblijvend advies op maat
  - vakkundige monteurs
  - originele onderdelen
  - 3 maanden garantie

  - een makkelijke online agenda
  reparatie per post
  - een officiële BTW-factuur
  een offerte voor de verzekering
  - gratis parkeren
  - een heerlijk kopje koffie of thee

   

  Microsoft Surface reparatie in Amsterdam

  Bij VistaRepair verzorgen wij graag uw Microsoft Surface reparatie Amsterdam. Kiest u bovenstaand uw toestel uit, om vervolgens de gewenste reparatie te selecteren. U kunt onder andere terecht voor een Microsoft Surface scherm reparatie, maar ook voor het vervangen van uw accu of het herstellen van waterschade aan uw toestel bent u bij ons aan het juiste adres!

  In een wereld waar mobiele telefoons onmisbaar zijn kan een dag zonder telefoon al veel ongemak veroorzaken. Daarom hechten wij waarde aan een snelle service; doordat wij de meeste onderdelen op voorraad hebben kunnen de meeste reparaties binnen een half uur worden uitgevoerd. Voor de duidelijkheid treft u onderstaand ook tijdsschattingen van de betreffende reparaties aan.

  VistaRepair werkt met het ´No Cure No Pay´-principe; mocht uw reparatie niet lukken, dan willen wij u ook niet met onderzoekskosten lastig vallen. Uw reparatie wordt ter plekke uitgevoerd in Haarlem, door ervaren reparateurs die gebruik maken van originele onderdelen. Wij staan garant voor de kwaliteit van onze producten, u krijgt dan ook drie maanden garantie op de uitgevoerde reparatie. U kunt ervoor kiezen om direct een afspraak te maken, of het toestel naar ons op te sturen. Voor vragen kunt u ons ook altijd bellen.

 • Over de Microsoft Surface

  Microsoft bracht met Surface een premium apparaat op de markt welke de mogelijkheid biedt om zowel als tablet of laptop gebruikt te worden; een zogenoemde hybride. Dit kon een laptop in klassieke vorm zijn maar dan met touchscreen, maar ook bijvoorbeeld afneembare laptops. Zo bestaan de Surface en Surface Pro series uit zeer strak ontworpen apparaten, die los te gebruiken zijn door middel van het touchscreen. Hier kan echter ook een zogeheten Type Cover besteld worden. Door deze aan te sluiten is het compacte touchscreen apparaat opeens te gebruiken als volwaardige laptop, op de ouderwetse manier met muis en toetsenbord, maar natuurlijk met behoud van touchscreen functionaliteit.

  Surface Book

  De andere gebruikelijke serie is de Surface Book. Met deze serie doet men een stapje omhoog ten opzichte van de reguliere Surface en ook de meeste varianten van de Surface Pro. De Surface Book komt namelijk meer in de buurt van een klassieke laptop, maar biedt alsnog de mogelijkheid om het scherm af te nemen en los te gebruiken. Het toetsenbord voelt als een volwaardig toetsenbord, waardoor het echt het gevoel van een klassieke laptop nabootst. Daarbovenop zit er in dit toetsenbord een extra accu voor het apparaat verwerkt, en kan er ook gekozen worden voor een extra videokaart voor betere grafische prestaties. Zo heeft men een krachtige laptop om te gebruiken, maar kan ook eventueel het scherm afgenomen worden voor compact gebruik zonder toetsenbord.

  Het beeldscherm van de Microsoft Surface

  Zowel de Surface, Surface Pro als de Surface Book serie zijn op cosmetisch vlak premium apparaten. Ze worden geleverd met een mooie aluminium behuizing, en het beeldscherm in elk van de toestellen presteert top voor het betreffende segment. De prijs van het beeldscherm verschilt dan ook per serie; daar waar de reguliere Surface een mooi maar redelijk betaalbaar scherm heeft, wordt het vanaf de Surface Pro al wat duurder. Hiervoor krijgt u dan ook een nóg scherper beeldscherm terug. Voor de crème de la crème kunt u terecht bij de Surface Book 2, waarvan de 15 inch versie wordt geleverd met een haarscherp beeldscherm met een resolutie van 3240 x 2160 pixels.

  Surface scherm reparatie Amsterdam

  Mocht u onverhoopt uw Surface apparaat hebben laten vallen? Geen zorgen, bij VistaRepair verzorgen wij de meeste soorten Surface reparatie Amsterdam. U kunt bij ons terecht voor een scherm reparatie Haarlem, het vervangen van uw accu, maar ook voor andere problemen die opgelost dienen te worden. Voor meer info kunt u op uw model Surface klikken, of contact met ons opnemen via info@vistarepair.nl of 023-2100140.

Bel nu
Route