VistaRepair Logo

Microsoft Surface Pro X reparaties

Geen Microsoft Surface Pro X?

Scherm reparatie
€499,-
incl. BTW & montage
gem. 120 minuten
Accu vervangen
€469,-
incl. BTW & montage
gem. 120 minuten
Data Recovery
€99,-
incl. BTW & montage
gem. 120 minuten
SSD reparatie
SSD upgrade
vanaf €199,-
incl. BTW & montage
min. 120 minuten
Laadconnector vervangen
€299,-
incl. BTW & montage
gem. 180 minuten
Clean Install
€49,-
incl. BTW & montage
gem. 120 minuten
Waterschade onderzoek
€89,-
incl. BTW. Betreft alleen onderzoek.
gem. 1 tot 2 werkdag(en)
Overige
reparaties

Microsoft Surface Pro X reparatie

Indien u problemen ervaart met uw Microsoft Surface Pro X, is het mogelijk dat er een defect is welke gerepareerd moet worden. Bij VistaRepair kunt u terecht voor vrijwel elke Microsoft Surface Pro X reparatie. Bovenstaand treft u een aantal opties aan. U kunt onder andere terecht voor een Microsoft Surface Pro X scherm reparatie, maar ook voor het vervangen van uw accu of het herstellen van waterschade aan uw toestel bent u bij ons aan het juiste adres. Staat uw reparatie er niet tussen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 023-2100140, of te mailen naar info@vistarepair.nl

Reparatie binnen één uur

Schade aan uw Microsoft Surface Pro X kan veel ongemak veroorzaken. Wij hechten daarom waarde aan een snelle service; doordat wij de meeste onderdelen op voorraad hebben kunnen de meeste reparaties binnen één uur worden uitgevoerd. Voor de duidelijkheid treft u bovenstaand ook tijdsschattingen van de betreffende reparaties aan. Wilt u er zeker van zijn dat u gebruik kunt maken van onze snelservice? Maak dan een afspraak, of neem van tevoren contact met ons op.

6 maanden garantie op elke reparatie

Bij VistaRepair staan wij garant voor elke uitgevoerde Microsoft Surface Pro X reparatie. Wij bieden u dan ook 6 maanden garantie op uw reparatie. Afterservice staat bij ons hoog in het vaandel, wij hanteren dan ook een no-nonsense attitude bij de afhandeling van garantie. Duizenden tevreden klanten gingen u voor. Daarnaast werkt VistaRepair met het ´No Cure No Pay´-principe; mocht uw Microsoft Surface Pro X reparatie niet lukken, dan willen wij u ook niet met onderzoekskosten lastig vallen. Uw reparatie wordt uitgevoerd door ervaren reparateurs die zoveel mogelijk gebruik maken van originele onderdelen. U kunt ervoor kiezen om direct een afspraak te maken, of het toestel naar ons op te sturen. Voor vragen kunt u ons natuurlijk ook altijd bellen.

Andere reparaties

Bent u op zoek naar iets anders dan een Microsoft Surface Pro X reparatie? Geen zorgen. Wij kunnen elke Microsoft Surface reparatie uitvoeren.

Reparatie in Haarlem, Wormerveer of Huizen

U kunt voor vrijwel elke reparatie van elk gangbaar toestel terecht bij onze filialen in Haarlem, Wormerveer of Huizen. Bij elk filiaal zijn er deskundige collega’s aanwezig die u kunnen voorzien van onafhankelijk advies op maat. Onderdelen voor de meest gangbare toestellen zijn over het algemeen bij elk filiaal voorradig. Voor minder bekende toestellen is het aan te raden om van tevoren contact op te nemen over de beschikbaarheid van het onderdeel. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw Microsoft Surface Pro X reparatie direct kan worden uitgevoerd. Bent u op zoek naar iets anders dan een Microsoft Surface reparatie? Geen zorgen, wij repareren vrijwel elk toestel. Kies hieronder het merk uit om naar de betreffende categorie te navieren:

Surface Pro laten repareren

Is uw Microsoft Surface Pro X kapot of ervaart u gebruiksproblemen met uw toestel? Dan is het nodig om de defecte onderdelen van uw Surface Pro X te laten repareren door een expert. VistaRepair heeft ruim 12 jaar ervaring in het repareren van verschillende iPhone modellen, waaronder de zeer populaire Surface Pro X. We verzorgen dan ook ieder type Surface Pro X reparatie en zorgen ervoor dat uw toestel weer volledig functioneert. Denk bijvoorbeeld aan een Surface Pro X scherm reparatie, maar ook het vervangen van de accu of het herstellen van waterschade.

Voor een Surface Pro X reparatie maakt u eenvoudig en snel online een afspraak bij een van onze vestigingen. Staat uw gewenste Surface Pro X reparatie er niet tussen? Neem dan eerst contact op met een van onze vestigingen.

Surface reparatie binnen slechts 60 minuten

Een beschadigde of kapotte Surface Pro X zorgt voor veel gebruiksongemakken. Om hoge kosten voor een nieuw toestel te voorkomen, raden we aan om uw Surface te laten repareren. Bij VistaRepair hechten wel veel waarde aan snelle reparatieservice, waardoor u dezelfde dag nog geniet van een volledig werkende Surface Pro X. Meestal hebben alle vestigingen de Microsoft Surface onderdelen voorradig, waardoor u bij ons profiteert van Surface Pro X reparaties binnen gemiddeld slechts 90 – 120 minuten. In bovenstaand overzicht vindt u per Surface Pro X reparatie een tijdsindicatie.

Wilt u zeker zijn van een snelle Surface Pro X reparatie? Maak dan altijd van tevoren een afspraak bij een van onze vestigingen. Onze experts geven u dan direct een tijdsindicatie van het moment dat u uw iPhone X weer kunt ophalen.

Standaard 6 maanden garantie bij iedere Surface Pro X reparatie

VistaRepair staat voor transparantie en kwaliteit, waardoor we u standaard 6 maanden garantie bieden nadat we uw Surface Pro X gerepareerd hebben. Om een positieve klantbeleving te waarborgen, hanteren we een no-nonsense attitude bij de afhandeling van garantie. Bovendien werken we bij iedere reparatie aan de hand van het No Cure No Pay-principe, wat inhoudt dat u alleen betaalt wanneer de reparatie gelukt is. Onze ervaren monteurs maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen tijdens het repareren van uw Surface Pro X.

Overige Surface reparaties

Naast Surface Pro X reparaties, voeren onze ervaren monteurs ook Surface reparaties uit voor andere Apple modellen. Ook voeren we reparaties uit van andere merken zoals Samsung en Huawei. Kies hieronder uw type Surface om naar de desbetreffende pagina te navigeren.

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen die we ontvangen. Mocht uw vraag nog steeds niet beantwoord zijn, neem dan telefonisch contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.

Hoelang duurt mijn Surface Pro X reparatie?

De tijdsduur van uw reparatie is afhankelijk van het type reparatie dat u laat uitvoeren door onze experts. Bovenaan de pagina vindt u een prijsindicatie per type Surface Pro X reparatie.

Wat kost een Surface Pro X reparatie?

De kosten variëren per type reparatie. De bijbehorende kosten per reparatie vindt u bovenaan de pagina.

Kan ik mijn Surface Pro X ook laten ophalen en bezorgen na reparatie?

We bieden haal- & brengservice aan voor zowel klanten die woonachtig zijn in Haarlem als de nabije omgeving. Hier zijn echter wel extra kosten aan verbonden.

Hoe maak ik een afspraak om mijn Surface Pro X te laten repareren?

U maakt zeer snel en eenvoudig online een afspraak bij een van onze vestigingen. Daarnaast is het ook mogelijk om telefonisch een afspraak te maken bij een van onze vestigingen.

Onze vestigingen

Al onze vestigingen bieden Surface Pro X reparaties aan: Haarlem, Wormerveer en Huizen. Bij ieder filiaal zijn er experts aanwezig die u graag voorzien van onafhankelijk advies op maat. Onderdelen van de meest gangbare modellen zijn over het algemeen bij iedere vestiging voorradig. Voor minder bekende modellen of merken raden we aan om vooraf contact met ons op te nemen over de beschikbaarheid van de desbetreffende onderdelen.

Kom gezellig langs in een van onze repair-points!

VistaRepair Haarlem

VistaRepair Wormerveer

VistaRepair Huizen

Wist u al dat wij nu ook een webshop hebben?

Bel nu
Route