VistaRepair Logo

iPhone X (A1901) reparaties

Geen Apple iPhone X toestel?

scherm reparatie

€169,-
incl. BTW & montage
gem. 60 minuten

Scherm reparatie (copy)

€129,-
incl. BTW & montage
gem. 30 minuten

camera vervangen

€129,-
incl. BTW & montage
gem. 45 minuten

accu vervangen

€69,-
incl. BTW & montage
gem. 15 minuten

achterkant vervangen

€99,-
incl. BTW & montage
gem. 1 werkdag

speaker vervangen

€79,-
incl. BTW & montage
gem. 45 minuten

laadconnector vervangen

€79,-
incl. BTW & montage
gem. 35 minuten

knoppen vervangen

€109,-
incl. BTW & montage
gem. 45 minuten

Waterschade onderzoek

€39,-
incl. BTW. Betreft alleen onderzoek.
gem. 1 tot 2 werkdag(en)

Overige iPhone reparaties

iPhone X repareren

Gaat uw iPhone X niet meer aan of ervaart u andere gebruiksproblemen met uw toestel, dan is een iPhone X reparatie door een expert nodig. De monteurs van VistaRepair hebben meer dan 12 jaar ervaring in het repareren van uiteenlopende iPhone toestellen, zoals de iPhone X. Iedere vestiging beschikt over een ruime voorraad originele Apple onderdelen, waardoor we in de meeste gevallen uw iPhone X repareren binnen slechts 30 tot 60 minuten. Op die manier beschikt u altijd dezelfde dag nog over een volledig werkende iPhone X. We bieden uiteenlopende reparaties aan, zoals het vervangen van een gebroken scherm, slecht functionerende accu, beschadigde speaker en nog veel meer. Wilt u een iPhone X reparatie laten uitvoeren door een van onze ervaren monteurs? Maak dan eenvoudig online een afspraak of neem telefonisch contact op met onze dichtstbijzijnde vestiging.

iPhone X laten maken binnen slechts 30 minuten

Een iPhone X is een zeer kostbare mobiele telefoon en bestaat grotendeels uit hoogwaardig glas, waardoor een ongeluk in een klein hoekje zit. Wanneer uw iPhone X beschadigd raakt, raden we aan om een uw toestel te laten repareren door een expert. Op die manier bespaart u veel geld en geniet u binnen no time weer van een volledig functionerende iPhone X. Afhankelijk van het type reparatie voeren we uw iPhone X reparatie binnen slechts 30 tot 60 minuten uit. In bovenstaand overzicht vindt u een tijdsindicatie per iPhone X reparatie.

Wilt u zeker zijn van een snelle iPhone X reparatie? Maak dan direct online een afspraak of neem telefonisch contact op met een van onze vestigingen.

iPhone X scherm reparatie

Veruit de meest voorkomende iPhone X reparatie is het repareren van een gebarsten scherm. We zijn dan ook zeer gespecialiseerd in het vervangen van uw beschadigde iPhone X scherm en zorgen er dan ook voor dat u in maximaal 30 minuten weer geniet van een origineel, kraakhelder iPhone X scherm. Voor het vervangen van uw iPhone X scherm bieden we bij VistaRepair twee opties aan: een origineel scherm of een replicatie scherm van de hoogste kwaliteit. Laatstgenoemde optie is ideaal voor mensen die liever niet te veel uitgeven aan een iPhone X reparatie.

iPhone X scherm reparatie

€189,-
incl. BTW & montage
gem. 60 minuten

Scherm reparatie (copy)

€159,-
incl. BTW & montage
gem. 30 minuten

iPhone X gaat niet meer aan: wat kan ik zelf doen?

We merken dat er regelmatig klanten aangeven dat hun iPhone X niet meer aangaat, waardoor het toestel volkomen onbruikbaar is. Om onvoorziene kosten te voorkomen, is het in sommige gevallen mogelijk om zelf uw iPhone X te repareren. Hieronder geven we een aantal waardevolle tips om uw toestel weer aan de praat te krijgen.

  1. Het geforceerd resetten van uw iPhone X

Volg onderstaande stappen op om uw iPhone X te resetten zonder dataverlies:
– Druk één keer op de knop om uw volume te verhogen

– Druk één keer op de knop om uw volume te verlagen
– Houd de aan- en uitknop ingedrukt voor +- 15 seconden totdat het Apple logo verschijnt

  1. Laad uw iPhone X op

Controleer uw oplaadkabel en stroomvoorziening. Een iPhone X heeft net zoals iedere andere iPhone een minimale accu energievoorraad nodig om op te starten.

  1. Reinig de ingang van uw laadconnector

Het is mogelijk dat uw laadconnector onvoldoende stroom kan doorvoeren omdat de ingang van de laadconnector geblokkeerd wordt door vuil of stof. Met name wanneer u uw iPhone X regelmatig in uw broekzak heeft, is de kans aannemelijk dat stof en ander vuil zich ophoopt in de ingang. Dit verwijdert u eenvoudig door bijvoorbeeld te blazen of gebruik te maken van een smal voorwerp.

  1. Noodoplossing waarbij niet-opgeslagen data verloren gaat

Wanneer u van alles heeft geprobeerd maar niets lijkt te werken, is het mogelijk om een complete reset uit te voeren. Hierbij gaat uw iPhone X terug naar zijn fabrieksinstellingen en verliest u al uw niet-opgeslagen data. Dit doet u door onderstaand stappenplan uit te voeren:

– Verbind uw iPhone X met uw mac en open iTunes

– Maak handmatig een reservekopie om uw data veilig te stellen

– Selecteer vervolgens ‘Herstel iPhone’ en start de getoonde update

Komt u er niet zelf uit en wilt u uw iPhone X laten repareren door een expert van VistaRepair? Neem dan direct contact met ons op via onderstaande knoppen. We zorgen ervoor dat uw toestel weer volledig naar wens werkt.

Standaard 6 maanden garantie na iedere iPhone X reparatie

We staan voor transparantie en kwaliteit, waardoor we u altijd voorzien van 6 maanden garantie. Hierbij hanteren we een no-nonsense attitude en bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Bovendien werken we aan de hand van het No Cure No Pay-principe, waardoor u alleen betaalt wanneer de reparatie gelukt is. Onze ervaren monteurs maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen tijdens het repareren van uw iPhone X.

Overige iPhone toestellen laten repareren

Naast iPhone X reparaties, voeren onze ervaren monteurs ook iPhone reparaties uit voor andere modellen en merken zoals Samsung en Huawei. Kies hieronder uw iPhone generatie om naar de desbetreffende pagina te navigeren:

Veelgestelde vragen over iPhone X reparaties

Wat zijn de iPhone X reparatie prijzen van VistaRepair?

De kosten variëren per type iPhone X reparatie. Bovenaan de pagina vindt u een compleet overzicht van alle kosten per reparatie.

Bieden jullie ook garantie aan na reparatie?

We bieden standaard 6 maanden garantie, ongeacht het merk, model en type reparatie.

Moet ik een afspraak maken?

U maakt zeer snel en eenvoudig online een afspraak bij een van onze vestigingen. Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch een afspraak te maken bij een van onze vestigingen of gezellig langs te komen bij onze winkel.

Hoelang duurt mijn iPhone reparatie?

De tijdsduur van uw reparatie is, evenals de prijs, afhankelijk van het type reparatie dat u laat uitvoeren. Bekijk het complete overzicht bovenaan de pagina.  

Kan ik mijn iPhone 7 ook laten ophalen en bezorgen na reparatie?

We bieden haal- & brengservice aan voor zowel klanten uit Haarlem als de nabije omgeving. Aan onze haal- en brengservice zijn extra kosten aan verbonden.

Bezoek een van onze vestigingen in Nederland

Wist u al dat wij nu ook een webshop hebben?

Bel nu
Route