iPhone reparaties

Een niet of slecht functionerende iPhone is vervelend en zorgt voor veel problemen. Daarom profiteert u bij VistaRepair van zeer snelle en vakkundige iPhone reparaties. We beschikken over ruim 12 jaar ervaring in het repareren van alle iPhone modellen. De meestvoorkomende problemen, zoals een kapot scherm, beschadigde camera, verouderde accu of problemen met het opladen van uw iPhone verhelpen we dan ook binnen 30 tot 60 minuten. Is uw iPhone stuk en wilt u hem zo snel mogelijk laten repareren? Profiteer dan van onze haal- & brengservice in Haarlem en omgeving of bezoek één van onze vestigingen. U vindt VistaRepair in Haarlem, Wormerveer en Huizen.

Selecteer uw te repareren toestel hier beneden:

iPhone repareren in 5 stappen

Ervaart u een probleem met uw iPhone? Laat uw toestel dan repareren door een van onze experts. Op die manier bespaart u geld en werkt uw iPhone weer als nieuw. Uw iPhone laten repareren bij VistaRepair is zeer eenvoudig:

  1. Maak online een afspraak of bezoek een van onze vestigingen: Haarlem, Wormerveer of Huizen.
  2. Geef uw iPhone af aan een van onze specialisten of laat hem ophalen via haal- brengservice in Haarlem en omstreken.
  3. Een van onze experts geeft u een prijsindicatie van de reparatie. Indien akkoord, gaan we direct aan de slag.
  4. Ontspan met een bakje koffie in onze wachtruimte of maak een rondje door het centrum.
  5. Haal uw gerepareerde iPhone bij ons op na 30 tot 60 minuten.

iPhone reparatie kosten

De kosten van de reparatie van uw iPhone zijn afhankelijk van twee factoren: het model en de soort schade. Bij VistaRepair maken we uitsluitend gebruik van de originele onderdelen van Apple. We kopen ieder onderdeel in bulk in, waardoor we altijd beschikken over een ruime voorraad en u profiteert van de scherpste prijs voor de beste kwaliteit. Om onvoorziene kosten te voorkomen, geven we u altijd een prijsindicatie voordat we starten met de iPhone reparatie. Bent u benieuwd naar de kosten voor het repareren van uw toestel? Selecteer dan eerst uw iPhone model hieronder. Hier vindt u een volledig overzicht van de prijzen per probleem. Staat uw iPhone er niet tussen? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten voor een prijsindicatie.

Haal- & brengservice

Heeft u geen tijd om een van onze vestigingen te bezoeken? Maak dan gebruik van onze haal- & brengservice in Haarlem en nabije omgeving. We halen uw kapotte iPhone, iPad of MacBook bij u thuis op en brengen hem gerepareerd weer bij u terug. Onze haal- & brengservice is momenteel alleen beschikbaar in Haarlem en omgeving. Voor meer informatie of het maken van een afspraak neemt u contact met ons op via 023 – 210 01 40. Of maak gebruik van ons contactformulier.

Bezoek de dichtsbijzijnde vestiging

Vragen? Neem contact op

Heeft u vragen over de mogelijkheden om uw iPhone te laten repareren? Neem dan contact op met een van onze specialisten via 023-21 001 40 of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging. Bekijk onze openingstijden per vestiging.