• iPhone 7 reparatie

 • iPhone 7 reparatie bij VistaRepair
 • Apple iPhone 7

  Ondervindt u problemen met uw toestel? Bij VistaRepair zijn wij u graag van dienst. Wij voeren vrijwel elk mogelijke Apple iPhone 7 reparatie uit. Grote kans dat wij uw probleem dan ook kunnen verhelpen. Of het nou gaat om een Apple iPhone 7 scherm reparatie, het vervangen van de accu, of het herstellen van waterschade die het toestel heeft opgelopen.

  Voor u is het natuurlijk wel zo fijn als u uw toestel zo snel mogelijk weer terug heeft, en dan wel in volledig functionerende staat. Doordat de meeste onderdelen bij ons ruim voorradig zijn kunnen wij uw Apple iPhone 7 reparatie snel uitvoeren. U heeft vaak uw toestel binnen een uur al terug. Onderstaand treft u een overzicht aan met een aantal reparaties, en een indicatie voor duur van de desbetreffende reparatie. Staat uw reparatie er niet tussen? Neemt u dan contact met ons op. Vaak kunnen wij u alsnog helpen.

  Dat het toestel volledig blijft functioneren en geen spontane kuren zal gaan vertonen is vanzelfsprekend ook van belang. Wij staan garant voor de kwaliteit van onze producten en reparaties, en bieden u dan ook drie maanden garantie op de Apple iPhone 7 reparatie. Lukt een reparatie niet? Door ons ‘No Cure, No Pay’-principe komt u niet voor onderzoekskosten te staan. Uw reparatie wordt uitgevoerd door ervaren reparateurs die gebruik maken van originele onderdelen.

  U kunt direct een afspraak maken, maar als u geen tijd heeft om langs te komen bij ons servicepunt in Haarlem kunt u het toestel ook naar ons opsturen (u heeft het vaak binnen enkele werkdagen weer terug in huis). Mocht u nog vragen hebben, kunt u ons natuurlijk altijd bellen.

 • Over de Apple iPhone 7

  Over de Apple iPhone; de iPhone is één van de meest verkochte smartphones ter wereld in het afgelopen decennium. Sinds de lancering van de eerste iPhone in 2007, ook wel de iPhone 2G genoemd, heeft Apple met de reeks iPhone versies een significant aandeel in de wereldmarkt weten te veroveren. Vanaf de iPhone 3GS tot en met de iPhone 6 Plus heeft de iPhone zich keer op keer weten te profileren als bestverkopende telefoon in de betreffende periodes. Ook vandaag de dag is de iPhone nog één van de meest verkochte en meest verkopende toestellen, ondanks dat Samsung met de Galaxy S7 voor het eerst weer op kop kwam wat betreft verkoopcijfers, en dat met de Galaxy S8 weet door te zetten.

  De Apple iPhone 7 is op dit moment de nieuwste iPhone op de markt. Het toestel heeft een prachtig 4,7-inch Retina HD display van de volgende generatie met LED backlight en IPS-technologie. Het scherm van de iPhone 7 heeft met 1334 x 750 pixels dezelfde resolutie als zijn voorganger. Aangezien het scherm ook even groot is als voorheen, blijft de pixeldichtheid op 326 ppi (pixels per inch). Ook 3D Touch is weer terug te vinden op de iPhone 7. De enige verschillen van het scherm, in vergelijking met het scherm van de iPhone 6 en 6S, is dat die van de iPhone 7 een relatief brede kleurweergave heeft en de maximaal mogelijke helderheid met ongeveer 25% is toegenomen. Kleuren zien er hierdoor levendiger uit, en het scherm is beter zichtbaar wanneer hij in de zon staat.

  Ook de voorgaande modellen hadden telkens een relatief mooi scherm, in vergelijking met sommige concurrenten. Helaas heeft zo een mooi scherm ook zo zijn nadelen. Om het toestel zo dun mogelijk te maken, maar wel goed beeld te laten geven en het multi-touch touchscreen optimaal te laten functioneren, moeten compromissen gemaakt worden. Zo is het scherm, zoals bij vele andere smartphones, vatbaar voor schade bij het vallen of stoten van de iPhone. Flinke kans dus dat het scherm binnen een paar valpartijen kapot is. Daar komen wij in zicht; bij VistaRepair kunt u met of zonder afspraak terecht voor uw iPhone 7 scherm reparatie Haarlem. U loopt binnen no-time weer de deur uit met een gerepareerd toestel. Graag gedaan!

Bel nu
Route