VistaRepair Logo

iPhone 7 (A1660) reparaties

Geen Apple iPhone 7 toestel?

iPhone 7 scherm reparatie

€89,-
incl. BTW & montage
gem. 30 minuten

Scherm reparatie (copy)

€59,-
incl. BTW & montage
gem. 30 minuten

iPhone 7 camera vervangen

€79,-
incl. BTW & montage
gem. 45 minuten

iPhone 7 accu vervangen

€49,-
incl. BTW & montage
gem. 15 minuten

iPhone 7 achterkant vervangen

€119,-
incl. BTW & montage
gem. 1 werkdag

iPhone 7 speaker vervangen

€49,-
incl. BTW & montage
gem. 45 minuten

iPhone 7 laadconnector vervangen

€59,-
incl. BTW & montage
gem. 35 minuten

iPhone 7 knoppen vervangen

€79,-
incl. BTW & montage
gem. 45 minuten

iPhone 7 homebutton vervangen

€79,-
incl. BTW.
gem. 30 minuten

Waterschade onderzoek

€39,-
incl. BTW. Betreft alleen onderzoek.
gem. 1 tot 2 werkdag(en)

Overige
reparaties

iPhone 7 laten repareren

Is uw iPhone 7 kapot of ervaart u gebruiksproblemen met uw toestel? Dan is het nodig om de defecte onderdelen van uw iPhone 7 te laten repareren door een expert. VistaRepair heeft ruim 12 jaar ervaring in het repareren van verschillende iPhone modellen, waaronder de zeer populaire iPhone 7. We verzorgen dan ook ieder type iPhone 7 reparatie en zorgen ervoor dat uw toestel weer volledig functioneert. Denk bijvoorbeeld aan een iPhone 7 scherm reparatie, maar ook het vervangen van de accu of het herstellen van waterschade.

Voor een iPhone 7 reparatie maakt u eenvoudig en snel online een afspraak bij een van onze vestigingen. Staat uw gewenste iPhone 7 reparatie er niet tussen? Neem dan eerst contact op met een van onze vestigingen.

iPhone reparatie binnen slechts 60 minuten

Een beschadigde of kapotte iPhone 7 zorgt voor veel gebruiksongemakken. Om hoge kosten voor een nieuw toestel te voorkomen, raden we aan om uw iPhone te laten repareren. Bij VistaRepair hechten wel veel waarde aan snelle reparatieservice, waardoor u dezelfde dag nog geniet van een volledig werkende iPhone 7. Alle vestigingen beschikken over een zeer ruime voorraad Apple onderdelen, waardoor u bij ons profiteert van iPhone 7 reparaties binnen gemiddeld slechts 30 – 60 minuten. In bovenstaand overzicht vindt u per iPhone 7 reparatie een tijdsindicatie.

Wilt u zeker zijn van een snelle iPhone 7 reparatie? Maak dan altijd van tevoren een afspraak bij een van onze vestigingen. Onze experts geven u dan direct een tijdsindicatie van het moment dat u uw iPhone 7 weer kunt ophalen.

Standaard 6 maanden garantie bij iedere iPhone 7 reparatie

VistaRepair staat voor transparantie en kwaliteit, waardoor we u standaard 6 maanden garantie bieden nadat we uw iPhone 7 gerepareerd hebben. Om een positieve klantbeleving te waarborgen, hanteren we een no-nonsense attitude bij de afhandeling van garantie. Bovendien werken we bij iedere reparatie aan de hand van het No Cure No Pay-principe, wat inhoudt dat u alleen betaalt wanneer de reparatie gelukt is. Onze ervaren monteurs maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen tijdens het repareren van uw iPhone 7.

Overige iPhone reparaties

Naast iPhone 7 reparaties, voeren onze ervaren monteurs ook iPhone reparaties uit voor andere Apple modellen. Ook voeren we reparaties uit van andere merken zoals Samsung en Huawei. Kies hieronder uw type iPhone om naar de desbetreffende pagina te navigeren.

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen die we ontvangen. Mocht uw vraag nog steeds niet beantwoord zijn, neem dan telefonisch contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.

Hoelang duurt mijn iPhone 7 reparatie?

De tijdsduur van uw reparatie is afhankelijk van het type reparatie dat u laat uitvoeren door onze experts. Bovenaan de pagina vindt u een prijsindicatie per type iPhone 7 reparatie.

Wat kost een iPhone 7 reparatie?

De kosten variëren per type reparatie. De bijbehorende kosten per reparatie vindt u bovenaan de pagina.

Kan ik mijn iPhone 7 ook laten ophalen en bezorgen na reparatie?

We bieden haal- & brengservice aan voor zowel klanten die woonachtig zijn in Haarlem als de nabije omgeving. Hier zijn echter wel extra kosten aan verbonden.

Hoe maak ik een afspraak om mijn iPhone 7 te laten repareren?

U maakt zeer snel en eenvoudig online een afspraak bij een van onze vestigingen. Daarnaast is het ook mogelijk om telefonisch een afspraak te maken bij een van onze vestigingen.

Onze vestigingen

Al onze vestigingen bieden iPhone 7 reparaties aan: Haarlem, Wormerveer en Huizen. Bij ieder filiaal zijn er experts aanwezig die u graag voorzien van onafhankelijk advies op maat. Onderdelen van de meest gangbare modellen zijn over het algemeen bij iedere vestiging voorradig. Voor minder bekende modellen of merken raden we aan om vooraf contact met ons op te nemen over de beschikbaarheid van de desbetreffende onderdelen.

Maak direct een afspraak of bezoek een van onze vestigingen

Wist u al dat wij nu ook een webshop hebben?

Bel nu
Route