iPhone 12 reparatie

Geen Apple iPhone 12?

Scherm reparatie
€449,-
incl. BTW & montage
gem. 30 minuten
Scherm reparatie (copy)
Binnenkort
incl. BTW & montage
gem. 30 minuten
Camera vervangen
€129,-
incl. BTW & montage
gem. 45 minuten
Accu vervangen
€99,-
incl. BTW & montage
gem. 30 minuten
Achterkant vervangen
€349,-
incl. BTW & montage
gem. 1 werkdag
Speaker vervangen
€89,-
incl. BTW & montage
gem. 45 minuten
Laadconnector vervangen
€129,-
incl. BTW & montage
gem. 35 minuten
Telefoon knoppen vervangen
€169,-
incl. BTW & montage
gem. 45 minuten
Waterschade onderzoek
€39,-
incl. BTW. Betreft alleen onderzoek.
gem. 1 tot 2 werkdag(en)
Overige
reparaties

iPhone 12 reparatie

Indien u problemen ervaart met uw Apple iPhone 12, is het mogelijk dat er een defect is welke gerepareerd moet worden. Bij VistaRepair kunt u terecht voor vrijwel elke Apple iPhone 12 reparatie. Bovenstaand treft u een aantal opties aan. U kunt onder andere terecht voor een Apple iPhone 12 scherm reparatie, maar ook voor het vervangen van uw accu of het herstellen van waterschade aan uw toestel bent u bij ons aan het juiste adres. Staat uw reparatie er niet tussen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 023 2100 140, of te mailen naar info@vistarepair.nl

Reparatie binnen één uur

Schade aan uw Apple iPhone 12 kan veel ongemak veroorzaken. Wij hechten daarom waarde aan een snelle service; doordat wij de meeste onderdelen op voorraad hebben kunnen de meeste reparaties binnen één uur worden uitgevoerd. Voor de duidelijkheid treft u bovenstaand ook tijdsschattingen van de betreffende reparaties aan. Wilt u er zeker van zijn dat u gebruik kunt maken van onze snelservice? Maak dan een afspraak, of neem van tevoren contact met ons op.

6 maanden garantie op elke reparatie

Bij VistaRepair staan wij garant voor elke uitgevoerde iPhone 12 reparatie. Wij bieden u dan ook 6 maanden garantie op uw reparatie. Afterservice staat bij ons hoog in het vaandel, wij hanteren dan ook een no-nonsense attitude bij de afhandeling van garantie. Duizenden tevreden klanten gingen u voor. Daarnaast werkt VistaRepair met het ´No Cure No Pay´-principe; mocht uw Apple iPhone 12 reparatie niet lukken, dan willen wij u ook niet met onderzoekskosten lastig vallen. Uw reparatie wordt uitgevoerd door ervaren reparateurs die zoveel mogelijk gebruik maken van originele onderdelen. U kunt ervoor kiezen om direct een afspraak te maken, of het toestel naar ons op te sturen. Voor vragen kunt u ons natuurlijk ook altijd bellen.

Andere iPhone reparaties

Bent u op zoek naar iets anders dan een iPhone 12 reparatie? Geen zorgen. Wij kunnen elke iPhone reparatie uitvoeren. Kies hieronder uw iPhone model uit om naar de betreffende reparatiepagina te navigeren:

 

Reparatie in Haarlem, Wormerveer of Huizen

U kunt voor vrijwel elke reparatie van elk gangbaar toestel terecht bij onze filialen in Haarlem, Wormerveer of Huizen. Bij elk filiaal zijn er deskundige collega’s aanwezig die u kunnen voorzien van onafhankelijk advies op maat. Onderdelen voor de meest gangbare toestellen zijn over het algemeen bij elk filiaal voorradig. Voor minder bekende toestellen is het aan te raden om van tevoren contact op te nemen over de beschikbaarheid van het onderdeel. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw iPhone 12 reparatie direct kan worden uitgevoerd. Bent u op zoek naar iets anders dan een iPhone reparatie? Geen zorgen, wij repareren vrijwel elk toestel. Kies hieronder het merk uit om naar de betreffende categorie te navigeren:

iPhone 12 laten repareren

Is uw Apple iPhone 12 kapot of ervaart u gebruiksproblemen met uw toestel? Dan is het nodig om de defecte onderdelen van uw iPhone 12 te laten repareren door een expert. VistaRepair heeft ruim 12 jaar ervaring in het repareren van verschillende iPhone modellen, waaronder de zeer populaire Surface Pro X. We verzorgen dan ook ieder type iPhone 12 reparatie en zorgen ervoor dat uw toestel weer volledig functioneert. Denk bijvoorbeeld aan een iPhone 12 scherm reparatie, maar ook het vervangen van de accu of het herstellen van waterschade.

Voor een iPhone 12 reparatie maakt u eenvoudig en snel online een afspraak bij een van onze vestigingen. Staat uw gewenste iPhone 12 reparatie er niet tussen? Neem dan eerst contact op met een van onze vestigingen.

iPhone reparatie binnen slechts 60 minuten

Een beschadigde of kapotte iPhone 12 zorgt voor veel gebruiksongemakken. Om hoge kosten voor een nieuw toestel te voorkomen, raden we aan om uw iPhone te laten repareren. Bij VistaRepair hechten wel veel waarde aan snelle reparatieservice, waardoor u dezelfde dag nog geniet van een volledig werkende Surface Pro X. Alle vestigingen beschikken over een zeer ruime voorraad Apple onderdelen, waardoor u bij ons profiteert van Surface Pro X reparaties binnen gemiddeld slechts 30 – 60 minuten. In bovenstaand overzicht vindt u per Surface Pro X reparatie een tijdsindicatie.

Wilt u zeker zijn van een snelle Surface Pro X reparatie? Maak dan altijd van tevoren een afspraak bij een van onze vestigingen. Onze experts geven u dan direct een tijdsindicatie van het moment dat u uw iPhone X weer kunt ophalen.

Standaard 6 maanden garantie bij iedere Surface Pro X reparatie

VistaRepair staat voor transparantie en kwaliteit, waardoor we u standaard 6 maanden garantie bieden nadat we uw Surface Pro X gerepareerd hebben. Om een positieve klantbeleving te waarborgen, hanteren we een no-nonsense attitude bij de afhandeling van garantie. Bovendien werken we bij iedere reparatie aan de hand van het No Cure No Pay-principe, wat inhoudt dat u alleen betaalt wanneer de reparatie gelukt is. Onze ervaren monteurs maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen tijdens het repareren van uw Surface Pro X.

Overige Surface reparaties

Naast Surface Pro X reparaties, voeren onze ervaren monteurs ook Surface reparaties uit voor andere Apple modellen. Ook voeren we reparaties uit van andere merken zoals Samsung en Huawei. Kies hieronder uw type iPhone om naar de desbetreffende pagina te navigeren.

Kom gezellig langs in een van onze repair-points!

VistaRepair Haarlem

VistaRepair Wormerveer

VistaRepair Huizen

Wist u al dat wij nu ook een webshop hebben?

Bel nu
Route