• iPhone 11 Pro Max speaker vervangen

 • iPhone 11 Pro Max speaker reparatie

  Indien het geluid op uw telefoon niet meer correct wordt weergegeven, moet mogelijk uw iPhone 11 Pro Max speaker vervangen worden. Ook bij te zacht geluid is dit vaak het geval, uw speaker functioneert dan niet meer optimaal. Mocht uw speaker te herstellen zijn door het onderdeel alleen schoon te maken, dan brengen wij uiteraard een gereduceerd tarief in rekening. De iPhone 11 Pro Max heeft twee speakers: de oorspeaker, die u gebruikt tijdens het bellen om de tegenpartij te kunnen horen, en de luidspreker, die onder andere uw ringtone en muziek af speelt. De prijs voor beide reparaties is gelijk. De speaker zal meestal vervangen worden door een nieuw exemplaar, wat hoogstwaarschijnlijk het probleem zal oplossen. Na vervanging testen wij voor u of het probleem is opgelost. Indien dat niet zo is kijken we verder naar andere mogelijkheden. Blijkt bijvoorbeeld dat het probleem zich elders in uw toestel bevindt, dan zullen wij daarnaar op zoek gaan en enkel dat repareren. Onderzoek naar het probleem van uw toestel is kosteloos. Wij werken met een ‘No Cure, No Pay’-principe; mocht de reparatie onverhoopt niet lukken, dan willen wij u ook niet lastig vallen met onderzoekskosten.

  Om de functionaliteit van uw toestel te waarborgen, maken wij gebruik van originele onderdelen. Deze worden gemonteerd door ervaren reparateurs, die u tevens te woord staan bij vragen. Wij staan garant voor de geleverde kwaliteit, ook nadat de reparatie is uitgevoerd. U krijgt dan ook drie maanden garantie op de reparatie van uw iPhone 11 Pro Max speaker. Tevens krijgt u een officiële BTW-factuur mee (bij voorkeur op bedrijfsnaam), welke eventueel in te dienen is bij uw verzekering als schadeclaim.

  Door te klikken op onderstaande buttons kunt u gelijk een afspraak maken. Mocht u geen tijd hebben om langs te komen, dan kunt u ook het toestel naar ons opsturen. Tevens kunt een offerte opvragen om de reparatie eventueel te declareren bij de verzekering, indien mogelijk. Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan contact met ons op.

 • speaker vervangen

  Nog niet beschikbaar
  45 minuten
  incl. BTW & montage

 • gecertificeerde monteurs
 • Online afspraak in 5 minuten
 • originele onderdelen
 • 6 maanden garantie
 • gratis parkeren
 • officiĆ«le BTW-factuur
Bel nu
Route