• iPad reparatie Haarlem

 • Apple reparatie Haarlem

  In Haarlem voeren wij naast iPad reparaties, ook reparaties uit aan alle andere Apple toestellen. Dus heeft u een mankement aan iets anders dan uw iPad? Maakt u zich geen zorgen. Ook voor een iPhone reparatie Haarlem of MacBook reparatie Haarlem bent u bij ons aan het juiste adres! Heeft u geen Apple apparaat? Geen zorgen, wij repareren bijna elke smartphone of tablet! Neem een kijkje in onze tarieven, of neem contact met ons op via 023 2100 140 of info@vistarepair.nl

  VistaRepair Haarlem: service & kwaliteit

  VistaRepair is al jaren de smartphone en tablet reparatie expert van Haarlem en omstreken. Wij hebben al duizenden tevreden klanten geholpen, en zijn niet van plan daar verandering in te brengen. Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel, en dat willen we u als klant graag laten merken. Daarom kunt u óók met vragen over de werking van uw toestel terecht bij VistaRepair, geheel kosteloos en vrijblijvend. Daarnaast kunnen wij uw toestel onderzoeken om een diagnose te stellen voor de betreffende mankementen, en diens oorzaak. Als bijvoorbeeld uw batterij snel leeg gaat, kunnen wij deze voor u doormeten. Dan kunnen wij met zekerheid zeggen of uw accu aan vervanging toe is, of dat het probleem vanuit een ander onderdeel komt, zoals bijvoorbeeld het laadcontact.

  Voorwaarden voor uw iPad reparatie Haarlem

  De beloofde service en kwaliteit uit zich niet alleen vóór en tijdens de reparatie. Ook hierna staan wij garant voor een goede afhandeling. Zo werken wij bijvoorbeeld met een zogeheten No Cure, No Pay principe: indien de reparatie niet succesvol is uit te voeren, zitten daar voor u geen onderzoekskosten aan verbonden. Want wie zit er nou te wachten op een dooie mus?

  Uw reparatie wordt uitgevoerdVistaRepair staat garant voor de geleverde kwaliteit. Wij bieden u daarom standaard drie maanden garantie op elke reparatie. Mocht het mankement toch niet volledig opgelost zijn, of het onderdeel onverhoopt kuren gaan vertonen binnen drie maanden, dan lossen wij het geheel kosteloos voor u op! Zoals garantie hoort te zijn.

Bel nu
Route