• Huawei Mate 20 Pro reparatie

 • Huawei Mate 20 Pro

  Indien u problemen ervaart met uw toestel is het mogelijk dat er een defect is welke gerepareerd moet worden. Bij VistaRepair verzorgen wij graag uw Huawei Mate 20 Pro reparatie. Onderstaand treft u een aantal opties aan. U kunt onder andere terecht voor een Huawei Mate 20 Pro scherm reparatie, maar ook voor het vervangen van uw accu of het herstellen van waterschade aan uw toestel bent u bij ons aan het juiste adres.

  Men wilt vandaag de dag te alle tijde bereikbaar zijn, en op elke plek bij diens gegevens kunnen. Schade aan uw toestel kan veel ongemak veroorzaken. Daarom hechten wij waarde aan een snelle service; doordat wij de meeste onderdelen op voorraad hebben kunnen de meeste reparaties binnen een uur worden uitgevoerd. Voor de duidelijkheid treft u onderstaand ook tijdsschattingen van de betreffende reparaties aan.

  VistaRepair werkt met het ´No Cure No Pay´-principe; mocht uw reparatie niet lukken, dan willen wij u ook niet met onderzoekskosten lastig vallen. Uw reparatie wordt uitgevoerd door ervaren reparateurs die gebruik maken van originele onderdelen. U kunt ervoor kiezen om direct een afspraak te maken, of het toestel naar ons op te sturen. Voor vragen kunt u ons natuurlijk ook altijd bellen.

 • €369
  incl. BTW & montage
  gem. 45 minuten

 • accu vervangen

  €89
  incl. BTW & montage
  gem. 30 minuten

 • achterkant vervangen

  €89
  incl. BTW & montage
  gem. 20 minuten

 • speaker vervangen

  €79
  incl. BTW & montage
  gem. 45 minuten

Bel nu
Route