• Google Pixel 3 XL camera unit vervangen

 • Google Pixel 3 XL camera niet goed?

  Indien u geen heldere foto’s en video’s meer kunt maken met uw toestel, moet mogelijk uw Google Pixel 3 XL camera vervangen worden. Ook als er vlekken door de opnames heen zitten moet mogelijk het gehele onderdeel vervangen worden. Indien het probleem opgelost kan worden door enkel de lens van de camera schoon te maken of de cameralens te vervangen, dan zal dit gebeuren en zal een gereduceerd tarief in rekening worden gebracht. De Google Pixel 3 XL heeft zowel voor- als achter op het toestel een camera zitten. De prijs voor beide reparaties is verschillend van elkaar: de prijs die u op deze pagina ziet aangegeven geldt voor de hoofdcamera, die achterop het toestel zit. Voor de prijs van de voorcamera kunt u uitgaan van een lager bedrag. Voor het exacte bedrag zult u even contact met ons moeten opnemen. De camera zal meestal vervangen worden door een nieuw exemplaar, wat hoogstwaarschijnlijk het probleem zal oplossen. Na vervanging testen wij voor u of het probleem is opgelost. Indien dat niet zo is kijken we verder naar andere mogelijkheden. Blijkt bijvoorbeeld dat het probleem zich elders in uw toestel bevindt, dan zullen wij daarnaar op zoek gaan en enkel dat repareren. Onderzoek naar het probleem van uw toestel is kosteloos. Wij werken met een ‘No Cure, No Pay’-principe; mocht de reparatie onverhoopt niet lukken, dan willen wij u ook niet lastig vallen met onderzoekskosten.

  Om de functionaliteit van uw toestel te waarborgen, maken wij gebruik van originele onderdelen. Deze worden gemonteerd door ervaren reparateurs, die u tevens te woord staan bij vragen. Wij staan garant voor de geleverde kwaliteit, ook nadat de reparatie is uitgevoerd. U krijgt dan ook 6 maanden garantie op de reparatie van uw Google Pixel 3 XL camera. Tevens krijgt u een officiële BTW-factuur mee (bij voorkeur op bedrijfsnaam), welke eventueel in te dienen is bij uw verzekering als schadeclaim.

  Door te klikken op onderstaande buttons kunt u gelijk een afspraak maken. Mocht u geen tijd hebben om langs te komen, dan kunt u ook het toestel naar ons opsturen. Tevens kunt een offerte opvragen om de reparatie eventueel te declareren bij de verzekering, indien mogelijk. Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan contact met ons op.

 • camera unit vervangen

  Op aanvraag
  incl. BTW & montage
  gem. 30 minuten

 • gecertificeerde monteurs
 • Online afspraak in 5 minuten
 • originele onderdelen
 • 6 maanden garantie
 • gratis parkeren
 • officiĆ«le BTW-factuur
Bel nu
Route