• CAT B15Q reparatie

  • Caterpillar B15Q

    Heeft u problemen met uw telefoon? Bij VistaRepair verzorgen wij graag uw CAT B15Q reparatie. Onderstaand treft u een aantal opties aan. U kunt onder andere terecht voor een Caterpillar B15Q scherm reparatie, maar ook voor het vervangen van uw accu of het herstellen van waterschade aan uw toestel bent u bij ons aan het juiste adres! Bent u in het bezit van de iets oudere variant van dit toestel, de Caterpillar B15? De tarieven voor reparatie zijn gelijk voor beide toestellen, geeft u wel even aan ons door dat het om de andere variant gaat.

    In een wereld waar mobiele telefoons onmisbaar zijn kan een dag zonder telefoon al veel ongemak veroorzaken. Daarom hechten wij waarde aan een snelle service; doordat wij de meeste onderdelen op voorraad hebben kunnen de meeste reparaties binnen een half uur worden uitgevoerd. Voor de duidelijkheid treft u onderstaand ook tijdsschattingen van de betreffende reparaties aan.

    VistaRepair werkt met het ´No Cure No Pay´-principe; mocht uw reparatie niet lukken, dan willen wij u ook niet met onderzoekskosten lastig vallen. Uw reparatie wordt uitgevoerd door ervaren reparateurs die gebruik maken van originele onderdelen. U kunt ervoor kiezen om direct een afspraak te maken, of het toestel naar ons op te sturen. Voor vragen kunt u ons ook altijd bellen.

Bel nu
Route